Naam  
E-mail  
Bericht  

De domeinnaam ecoauto.be is te koop

Vul het formulier in voor meer info

Zelf website maken

Hoe Joomla te installeren
Het installeren van Joomla is een van de eenvoudigste taken die je kunt doen. Eerst hebben we webruimte nodig, daarom bieden we Joomla hostingpakketten aan waarmee u Joomla kunt installeren en een website kunt bouwen die u kunt gebruiken voor uw aanwezigheid op het internet.


Stap één - Bestanden toevoegen aan uw webruimte
U dient de laatste versie van Joomla te downloaden van http://www.joomla.org/download.html. Zodra u het '.zip' bestand hebt gedownload moet u de inhoud uitpakken (ergens waar u gemakkelijk kunt komen, kan uw Desk-Top het beste zijn). Vervolgens logt u in via FTP (met behulp van een FTP-client zoals FileZilla) en uploadt u de uitgepakte bestanden naar uw webruimte. Zorg ervoor dat alle bestanden succesvol op uw webruimte terechtkomen.

Stap twee - Hoe installeer je Joomla Deel 1
Zodra de bestanden met succes de server hebben bereikt, moeten we naar uw domeinnaam bladeren om het deel van het installatieproces af te ronden. Voor ons hebben we gebladerd naar http://joomlahowto.webdevelopmentconsultancy.com/. Wanneer u uw domein voor het eerst bezoekt, ziet u de eerste stap van de Joomla installatiegids. Om stap 1 van het installatieproces van Joomla af te ronden dient u de door u gekozen taal te selecteren, Engels (Verenigde Staten) is standaard geselecteerd. Zodra u de taal van uw voorkeur heeft gekozen, klikt u op de knop 'Volgende' in de rechterbovenhoek van uw scherm.

Klik hier om stap 1 van het installatieproces te zien

Stap drie - Hoe Joomla te installeren
Dit scherm schetst alle vereisten voor de pre-installatie van de Joomla. Het eerste gedeelte gaat over wat Joomla nodig heeft om goed te kunnen functioneren, als er een eis staat 'Nee' dan moet je direct actie ondernemen (spreek met je hostingprovider). De tweede sectie heeft betrekking op Joomla's aanbevolen instelling, deze instellingen kunnen zowel 'Ja' of 'Nee' zijn zonder Joomla zelf te beïnvloeden. Klik op de 'Volgende' knop in de rechterbovenhoek van uw scherm zodra u de gepresenteerde problemen heeft aangepakt.

Klik hier om fase 2 van het installatieproces te zien

Stap vier - Hoe Joomla te installeren
Dit gedeelte heeft betrekking op de GNU General Public License, om Joomla te kunnen gebruiken als uw Content Management System moet u de GNU General Public License lezen en er mee instemmen. Zodra u de GNU Algemene Gebruikerslicentie heeft gelezen, klikt u op de knop 'Volgende' in de rechterbovenhoek van uw scherm.

Klik hier om fase 3 van het installatieproces te zien

Stap vijf - Hoe Joomla te installeren
Voor dit onderdeel moet u inloggen op uw Hosting Control Panel om de benodigde informatie te verkrijgen, houd er rekening mee dat u ook een database moet aanmaken als u dat nog niet heeft gedaan.

De informatie die u nodig heeft

Hostnaam - Meestal 'localhost', maar sommige hostingproviders gebruiken een IP-adres of URL-adres.
Gebruikersnaam - Dit is de database gebruikersnaam (meestal dezelfde als de 'Database Naam' op gedeelde hosting accounts)
Wachtwoord - Dit is het wachtwoord voor de database
Database Naam - De naam van de database die u zult hebben aangemaakt
Tabel Prefix - Deze bestaat uit willekeurige letters die binnen de database worden gebruikt (moet eindigen met een underscore '_')
Oud Databaseproces - Als de database voor u werd gebruikt, hebt u de optie om de oude gegevens te 'back-uppen' of om de databasetabellen te 'verwijderen', laat u als 'Back-up' staan als u niet zeker bent.
Nadat u de instellingen voor de database hebt ingevoerd, drukt u op de knop 'Volgende' in de rechterbovenhoek van uw scherm. Als om een of andere reden de gegevens van de database die u hebt ingevoerd onjuist zijn, verschijnt er een foutmelding waarin staat dat de gegevens die u hebt ingevoerd onjuist zijn, dan moet u de gegevens van de database wijzigen om door te kunnen gaan naar de volgende stap.

Klik hier om fase 4 van het installatieproces te zien

Stap zes - Hoe Joomla te installeren
Dit gedeelte heeft betrekking op de FTP-laag binnen Joomla, als veiligheidsmaatregel raden wij aan dit gedeelte over te slaan door te klikken op de 'Volgende' knop in de rechterbovenhoek van uw scherm. Om deze reden slaan we alle informatie met betrekking tot deze sectie over.

Klik hier om fase 5 van het installatieproces te zien

Stap zeven - Hoe Joomla te installeren
Dit is het Main Configuration scherm waar u uw 'Site Name' invoert, uw 'Super Administrator' Joomla log in account aanmaakt en voorbeeldgegevens installeert (indien u dat wenst).

Voor onze Joomla How To website hebben we de volgende gegevens ingevoerd

Naam van de site: Joomla Hoe
E-mail: Geclassificeerd
Admin Gebruikersnaam: Geclassificeerd
Admin-wachtwoord: Geclassificeerd
Bevestig Admin-wachtwoord: Geclassificeerd
Voorbeeldgegevens: Nee - we hebben niet op de knop geklikt
Het is ook een extra scherm dat betrekking heeft op uw websites 'Meta Description', 'Meta Keywords' en 'Site Offline'.

Meta Description - U dient een beschrijving in te voeren die uw website samenvat, deze kan gebruikt worden als een snippet binnen zoekmachines.
Meta Keywords - U moet een aantal trefwoorden invoeren die uw website vertegenwoordigen, we gebruiken trefwoorden zoals 'joomla support, joomla help, overheidswebsite bouwt' enz.