domeinnaam kopen Wij hanteren vaste prijzen, laat u niet vangen aan firma’s die u een éénmalige korting geven en waar u het tweede jaar een veelvoud van de prijs moet betalen. Registreer nu uw domeinnaam en vermijd dat deze vastgelegd wordt door iemand anders!
Goedkoop je domeinnaam registreren & kopen in België - Easyhost

Een goede domeinnaam registreren is essentieel voor het succes van je website. Zo vinden bezoekers je makkelijk terug en maak je snel professionele e-mailadressen aan zoals info@jouwbedrijfsnaam.be. Registreer je domeinnaam via Easyhost en profiteer van onze gratis extra's!
Domeinnaam registreren | DNS Belgium

Een domeinnaam kunt u enkel aanvragen via één van onze registrars. Dat zijn firma's die met DNS Belgium een contract ondertekend hebben, waardoor ze gemachtigd zijn om domeinnamen te registreren. U vindt een lijst van deze registrars op deze website. Als u een domeinnaam met een andere extensie dan .be, .vlaanderen of .brussels wil registreren, verwijzen we graag naar het overzicht van de instanties die voor de andere topleveldomeinen verantwoordelijk zijn.
Domeinnaam kopen? +1000 unieke webdomeinen bij de #1 van België

Gratis extra's bij elke domeinnaam } Gratis 1GB mailbox en e-mailadres Gratis Onbeperkt aantal subdomeinen Gratis Volledige controle over de DNS-instellingen Gratis Onbeperkt aantal e-mailaliassen voor mail forwarding Gratis Stuur bezoekers door met domein forwarding Gratis 24/7 Nederlandstalige support Gratis Gebruiksvriendelijk controlepaneel Gratis 90 dagen niet-tevreden, geld-terug garantie Gratis e-book met marketingtips Gratis €75 AdWords voucher
Domeinnaam kopen? Koop direct je domeinnaam v.a €0,89 - Vimexx

Domeinnaam goedkoop en snel registreren of verhuizen? Een domeinnaam registreren en kopen kan al vanaf € 0,89 / per jaar. Een eigen domeinnaam verhuizen kan zelfs vanaf € 0,00. Zonder kennis en super snel en gemakkelijk realtime geregeld. Heb je vragen over domeinnamen, of specifiek over kopen, registreren of verhuizen? Start dan een livechat met één van onze medewerkers. Wij adviseren je graag persoonlijk!
Domeinnaam kopen? Slechts 7 € per jaar!

Domeinnamen en Premium webhosting aan de laagste prijs ! J Crea Websolutions staat al vele jaren voor snel, voordelig en betrouwbaar. Een domeinnaam registreren of een webhostingpakket bestellen, steeds krijgt u de laagste prijs en de beste service. Domeinnamen en professionele webhosting aan de laagste prijzen!
Domeinnaam kopen bij TransIP. Koop direct jouw Domein!

Op zoek naar een geschikte domeinnaam? Bij TransIP koop je snel, simpel en goedkoop jouw gewenste domeinnaam. De meeste van onze domeinextensies kosten maar een paar euro per jaar. Hoe registreer je jouw gewenst domein? Heel gemakkelijk. Je vult jouw gewenste domeinnaam in de domeinchecker en je ziet meteen of hij nog beschikbaar is voor registratie. Zie je de knop 'Verhuizen' of 'Interne Pull' verschijnen? Je domein is dan helaas niet beschikbaar voor registratie, maar alleen nog te verhuizen door de huidige eigenaar.
Domeinnaam kopen - registreer goedkoop en snel je domein - Versio

Waarom uw domeinnaam kopen bij Versio? Duizenden klanten hebben gekozen voor de expertise van Versio. Versio is een bedrijf dat geen seconde stilstaat en zich razendsnel blijft ontwikkelen om zo de ontwikkelingen op het internet een stapje voor te blijven. Lees hieronder waarom het ook voor u erg interessant is om uw domeinnamen bij Versio onder te brengen.
Domeinnamen registreren, kopen of verhuizen - Telenet

We registreren domeinnamen met meer dan 500 extensies snel en efficiënt. Daarnaast kunt u ook rekenen op een reeks van gratis diensten die inbegrepen zijn bij de registratie van elke domeinnaam. URL forwarding E-mail forwarding GRATIS webpagina Gebruik van onze nameservers Registratie- en algemene voorwaarden Registratievoorwaarden domeinnamen
Domein | One.com

Om een website op internet te kunnen plaatsen moet deze gekoppeld worden aan een domeinnaam. Om een domein te kunnen gebruiken moet u een domein registreren op uw naam of bedrijf. Hostingpakket met webruimte Bij One.com bieden wij een hostingpakket met webruimte en domeinregistratie. Uw domein is eigenlijk het visitekaartje van uw homepage, het is daarom dus belangrijk om hier goed over na te denken voor u verder gaat met de domeinnaamregistratie Is het domein nog vrij?
Domeinnaam kopen – de goedkoopste registratie

Als je je eigen website wilt hebben op het internet dan is het zeer verstandig om een eigen domeinnaam te kopen. Met een eigen domeinnaam wordt je veel sneller in de zoekmachines gevonden en het staat ook gewoon mooier. Maar waar moet je nu deze domeinnaam gaan kopen?Er zijn vele plaatsen waar je domeinnamen kan kopen zowel internationaal als in België zelf. Eigenlijk zit er bijna geen verschil tussen de verschillende prijzen. er zijn slechts 2 dingen die anders kunnen zijn en dat is de prijs en de support van het bedrijf waar je je domeinnaam koopt.
Domeinnaam kopen: tips en uitleg | Hostnet

Al vele mensen zijn in het bezit van een domeinnaam. Wil jij een eigen website maken? Of wil je e-mailen met een persoonlijk e-mailadres? Dan is het verstandig om een domeinnaam te kopen. Hier geven we je wat handige tips, die je kunt lezen voordat je jouw domeinnaam koopt. Domeinnaamextensies Als je interesse hebt om een domeinnaam te kopen, dien je dit via een officieel erkende registrar te doen.
Een domeinnaam kopen - Domeinnaam.be

Wil u een bijkomende domeinnaam kopen? Geen probleem! Ga naar de Domeinnaam.com home-pagina, vul de gewenste domeinnaam in en kies een extensie. Is de domeinnaam nog vrij? Dan kan u hem registreren! Bent u reeds klant? Dan hoeft u zelfs uw gegevens niet opnieuw in te vullen. Kies in stap 5 van het bestelformulier om als klant in te loggen en klaar is kees. Uw nieuwe domeinnaam, net zoals uw reeds eerder geregistreerde domeinnamen beheert u in onze online domein manager.
Goedkope Webhosting en Domeinnaam Kopen | Neostrada.be

Wat is een domeinnaam? Een domeinnaam is een unieke naam op internet. Je gebruikt een domeinnaam meestal voor een website. Maar bijvoorbeeld ook voor je eigen e-mail adres. Je kunt ook de domein alleen parkeren, zodat deze naam niet door iemand anders meer kan worden geregistreerd.
Neostrada.be: Goedkope Webhosting en Domeinnaam Kopen

Goedkope webhosting en domeinnaam kopen Klanten beoordelen onze webhosting met een 9.6. 97% zal ons aanbevelen. Bekijk alle klantervaringen op Kiyoh Webhosting Supersnel en vanaf €0,85 per maand Bekijk pakketten Cloudhosting Onbeperkt dataverkeer vanaf Cloud2 Bekijk servers Domeinnamen Keuze uit meer dan 300 extensies
Domeinnaam kopen: wat kost een domeinnaam? - Publi4u

Domeinnamen worden overal ter wereld geregistreerd. Iedereen kan vrij zijn domeinnaam kiezen. Uiteraard dient de domeinnaam nog vrij te zijn voordat u ze kan aankopen. Let wel, u moet ook steeds rekening houden met de legetimiteit van de domeinnaam keuze. U kan bijvoorbeeld geen merknamen kopen, namen van gemeenten,... U zal er misschien wel in slagen om ze te registreren maar houdt er rekening mee dat merken er alles zullen aan doen om hun merk domeinnaam in handen krijgen.
Registreer domeinnamen snel en eenvoudig bij AlfaHosting | België ...

Uw domeinnaam registreren bij AlfaHosting. Eenvoudige en snelle registratie. Optioneel inclusief hosting. 24/7 support! Nu korting* op .eu domeinnamen! € 5,50 (excl. BTW) voor 1 jaar bij registratie van een nieuwe domeinnaam. *: Korting bij registratie enkel voor registraties van 1 jaar. Enkel geldig op nieuwe registraties. Niet cumuleerbaar met andere promoties/kortingen. Promotie geldig tot 31 december 2018. Betaling, of bewijs van betaling, moet binnen zijn bij AlfaNet bvba voor 24 december 2018.
Domeinnaam registreren? Bij ons kan je een domeinnaam kopen ...

Bij TONYX kan je een domeinnaam registreren of een bestaande domeinnaam verhuizen. We bieden deze dienst aan voor onze klanten die een Full Managed WordPress Hosting abonnement afnemen (in combinatie met een website). We regelen voor jou alle technische aspecten hierrond: dit is inbegrepen in ons full service websitebeheer!
Domeinnaam kopen - Domeinnaam registreren | Webhero

Een domeinnaam is het adres waarmee een website van een onderneming zichtbaar is op het internet. Het is jouw eigen online adres op het internet waarmee mensen makkelijk jouw website kunnen bekijken en onthouden. Een goede domeinnaam registreren is essentieel voor het succes van je onderneming. Een domeinnaam is jouw adres op het internet, het is een koppeling die makkelijker te onthouden is dan een IP adres.
Registreer uw domeinnaam bij Nomeo

Dankzij uw eigen, unieke domeinnaam is uw website steeds makkelijk vindbaar, en kan u uw e-mailadressen personaliseren. Iedere domeinnaam komt met deze 10 GRATIS diensten: Behoud uw huidig e-mailadres met mailforwarding Stel uw domeinnaam voor Office 365 in met slechts 3 klikken Support en advies via gratis 0800-nummer Volledige controle over de nameserver-instellingen Gebruiksvriendelijk controlepanee
domeinnaam registreren - Belgiumdigital forum

Als dit je eerste bezoek is, bekijk dan even de veel gestelde vragen door op de FAQ link hierboven te klikken. Om berichten te bekijken selecteer je een forum in het onderstaande overzicht. Om zelf berichten te plaatsen moet je je eerst registreren: klik daarom hier op Registreer. Voor onze maart Challenge zien we "Dubbel". Foto's gemaakt vanaf 1 maart 2018 kunnen worden ingestuurd tot/met 24 maart . Benieuwd naar de Belgiumdigital-stand op PHOTO DAYS 2018? Neem gauw een kijkje!
Startpagina Webbuilders

domeinnaam kopen